Poleg upravljanja nastanitvenih obratov nudim tudi svetovanje in usposabljanje vodstvenega in operativnega osebja.

Zakaj izbrati mene?

Z delom sem začela kot čistilka v malem butičnem hotelu. Lastnica je veliko dala na čistočo. Tudi če je gost prespal le eno noč, se je vedno generalno očistilo sobo ali apartma. Svoje izkušnje sem prenesla na hiše in uspeh je bil zagotovljen.

Hiše so v začetku dosegale ocene na Booking.com od 6 do maksimalno 7. Sedaj pa se ocene gibljejo od 9.6. do 10.

Dodatna znanja iz vodenja in usposabljanja sem si nabrala z delom v večjih hotelskih kompleksih. Eden izmed teh je Hotel Solun v Trstu (Italija), drugi je manjši hotelski kompleks La Settima Luna v Bašaniji (Hrvaška).

Moj namen je, da vam posredujem vsa svoja znanja o vodenju in samovodenju, vedenju, o razvoju celostne uspešnosti ter zdrave odgovornosti. Ta znanja so bila pridobljena na podlagi izkušenj iz prve roke. Moja znanja niso načitana ampak naučena z delom na terenu.

Skupaj z vami se bom podala na delo, najprej bom preverila vašo zasnovo skozi moje oči. Nato bom skupaj  z vami preučila zadevo in sooblikovali bomo metode dela, ki bodo vam in vašim zaposlenim pisane na kožo.

Turizem se spreminja v smeri individualnosti, tako kot se posvečamo gostom ne smemo pozabiti na svoje zaposlene in jim nuditi uspešno delovno okolje.

Hitrost ter maksimalna učinkovitost, ki je prepletena s kreativnim in proaktivnim delovanjem zaposlenega je ključ do dviga dodane vrednosti in večje profitabilnosti.

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.