Številnim se zdi potovanje in bivanje na novem kraju razkošna izkušnja, ne glede na to, ali gre za posel ali užitek.

Ko izberemo hotel, pričakujemo kakovostno izkušnjo. Gosti, ki se odločijo za bivanje v najemih Airbnb, pogosto iščejo nekaj drugačnega! Še vedno si želijo kakovostnih nastanitev, želijo pa tudi bolj pristno in osebno izkušnjo. Zato je pomembno, da gostitelji Airbnb poskrbimo, da ponujamo bolj osebni pečat, kar zelo prispeva k povečanju pozitivnih ocen.

Gostitelji lahko to dosežemo na različne načine

Naj se vaši gosti počutijo udobno

Vi poznate svojo sosesko – a vaši gosti najverjetneje ne. Naj se počutijo udobno, tako da jim podate prave nasvete in priporočila o lokalnih trgovinah, znamenitostih, restavracijah, informacijskimi točkami, pripravite jim košarico dobrodošlice, saj je najverjetneje za njimi dolga pot.

Angažirajte se

Vključite naslove lokalnih znamenitosti, muzejev, gledališč in vaši gosti bodo imeli občutek, da imajo osebnega vodiča.

Mnogi popotniki nimajo vozil, zato je zelo koristno ponuditi informacije o lokalnih potovanjih – javnih prevozih, taksi storitvah in drugih možnostih. S tem jim prihranite čas in jih presenetite, medtem ko sami poskušajo ugotoviti, kako se bodo znašli.

Udobje

Sprostitev je pogosto glavni cilj vsakega potovanja, zato se prepričajte, da je vaš prostor oblikovan tako, da zagotavlja udobje. Imate več prostora kot ga lahko ponudijo hoteli, zato uporabite večje pohištvo, ki optično ustvari pridih udobja, tudi če ga preprosto pogledate.

Olajšajte uporabo kuhinje z čim več opreme za kuhanje. Vključite dodatke, kot so družabne igre, zaradi katerih se bodo počutili bolj domače.

Uporabite plišaste odeje in velike blazine. Majhne stvari, kot sta brezplačni šampon in balzam, so lahko poceni, a zelo cenjene. Majhni dodatki daleč prispevajo k izboljšanju dobrih ocen.

Pozor….Ne puščajte vaših osebnih stvari, saj tako se gost ne bo počutil udobno!

Osebna nota

Številni gosti so novi na tem območju, včasih pa tudi v državi – zato je koristno, če v svojo nastanitev vključite lokalno kulturo. Slikanica območja na mizici, fotografije na steni lokalne pokrajine ali informacije o lokalni restavraciji, ki ponuja izvrstno lokalno kulinariko, so idealne za pomoč, da se poglobijo v vaš kraj. Če so na tem območju na voljo ogledi, gostom pustite informacije, da bodo lahko po želji raziskali regijo.

Izkušnje vašega gosta

Airbnb je odprl novo priložnost za gostitelje in goste. Gostitelji lahko svojim gostom ustvarite osebno izkušnjo, ki lahko vključuje izlete, sprehode, kolesarske ture in druge možnosti, ki zanimajo obiskovalce. To je še en način za povečanje prihodkov, ko postanete gostitelj Airbnb.

V času COVID-a je Airbnb uvedel možnost, da svoje doživetje ponudite na spletu.

https://www.airbnb.si/s/experiences/online

Za oceno vaše nepremičnine se obrnite na UNO-management. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali ustvariti popolno izkušnjo gostov, kar bo pomenilo večje prihodke in pozitivne ocene srečnih popotnikov.

This post is also available in: Angleščina

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.